Pages

Shikoni si reagon kur i thonë se i vie era e keqe gojës ( VIDEO)
Anëtarët e komisionit të X-Factor Tulisa dhe Garry, kanë hasur në një keqkuptim ku ai i thot koleges se i vie era keqe gojës saherë që flet, respektivisht era duhan.
Tulisa mbet e shokuar dhe pas pak ia kthen në të njejtën mënyrë./informohu/