Pages

Vali Corleonen e rrahen ne Komaran te Drenices(video)

Vali Corleone kishte ofendue  Drenicen ne   emisionin "Zonë e Lirë".Si hakmarrje per kete ati ju bllokua rruga dhe  u rrah deri ne alivansoje ne Komaran te Drenices ne rrugen Prishtinë -Pejë.Eskorta e Valit u nal per shakak te rrugës se keqe qe eshte ne riparim  dhe me te nalun te veturave rrahja filloi,thuhet se Vali ka ma rr disa lendime dhe nuk do te mund del kohë te gjatë ne opinion.Sipas fjalëve te deshitarëve okular kete e jka organizuar Sami Lushtaku i cili eka percjell tani nje kohë te gjatë aktivitetin e Vali Corleones,pa ifendmit qe i ka bere  diteve ne vazhdim mbetet te shihet reagimi i Corleones dhe te sqarohet incidenti ne fjal  e qe mund te jet ndonje shpifje nga ana e qytetarve te keti vendi andaj te shohim se qdo te ndodh ne ditet ne vazhdim .

     Nese  deshironi ta shikoni videon